Řídící jednotky

    REGM8

    Univerzální řídící jednotka, kterou je možné naprogramovat standardními nebo i zákaznickými programy. Jednotka je určena pro montáž na DIN lištu v rozvaděči nebo plastové rozvodnici, případně do panelu pomocí speciálního držáku. Šířka řídící jednotky je 6 modulů DIN.

    REGM8 je vyráběna v jednom základním provedení, které je dále při kompletaci konfigurováno dle požadovaných typů vstupů, výstupů a programového vybavení. Bližší podrobnosti o konfiguraci jsou vždy uvedeny v aplikačním návodu pro konkrétní aplikaci.

    REG10-DIN provedení na lištu

    Univerzální řídící jednotka, kterou je možné naprogramovat standardními nebo i zákaznickými programy. Jednotka DIN je určena pro montáž na DIN lištu v rozvaděči. Funkční vlastnosti jsou shodné s jednotkou PAN. Jednotka se vyrábí ve čtyřech základních provedeních.
    REG10-DIN základní provedení
    REG10T-DIN jednotka obsahuje reálný čas
    REG10TB-DIN jednotka obsahuje reálný čas a datovou paměť
    REG10T-DIN-B jednotka obsahuje reálný čas, 2x vstup PTC a 2x výstup relé
    Provedení vstupů a výstupů jednotky je definováno dle aplikačního programu. Bližší podrobnosti jsou uvedeny v základním návodu

    REG10-PAN panelové provedení

    Univerzální řídící jednotka, kterou je možné naprogramovat standardními nebo i zákaznickými programy. Jednotka PAN je určena pro montáž do panelu. Funkční vlastnosti jsou shodné s jednotkou DIN. Jednotka se vyrábí ve třech základních provedeních.
    REG10-PAN základní provedení
    REG10T-PAN jednotka obsahuje reálný čas
    REG10TB-PAN jednotka obsahuje reálný čas a datovou paměť
    Provední vstupů a výstupů jednotky je definováno dle aplikačního programu. Bližší podrobnosti jsou uvedeny v základním návodu k regulátorům REG 10.

    REGM6 – řídící jednotka – až 8 analogových vstupů a až 8 výstupů

    REGM6 je řídící jednotka nové generace. Je vybavena 32bitovým procesorem ARM, může měřit analogové veličiny typu teplota, tlak, vlhkost, nebo jiné převedené na standardní signály 0..1/10V DC nebo 0/4..20mA DC. Jednotka je určena pro montáž na DIN lištu a její šířka je 6 modulů DIN. Pro komunikaci s uživatelem je vybavena buď sériovou linkou RS485 nebo WiFi 2,4GHz rozhraním s vestavěným web serverem. Konfigurovatelnost vstupů umožňuje vyhodnocovat například termočlánky J nebo K, PTC sondy typu KTY81-121, Pt1000, Ni1000 a již zmíněné proudové a napěťové rozsahy. Dále je možné použít vstupy jako bezpotenciálové kontaktní a to i pro měření impulsů do kmitočtu cca 200Hz. Nový systém A/D převodníku umožňuje měřit až 16 měření za sekundu u každého vstupu. Některé vstupy jsou konfigurovatelné pro měření více typů veličin. Některé jsou více specifické. 

    Řídící jednotka REGM6 bude vybavena datovým záznamníkem pro uchování měřených hodnot a stavů. Velikost bude dostatečná pro obsáhlé archivy. Pokud bude REGM6 připojena do Internetové sítě, tak předpokládáme uvolnění upgrade firmware v řídící jednotce na dálku.