Teplotní sondy PTC

    Dodáváme teplotní sondy PTC pro různé teplotní rozsahy a v různém provedení – kabelové, interiérové, venkovní, do vzduchotechnických kanálů. Příslušenství ke kabelovým sondám je speciální Al-úchytka.

    PTC-S6-2m, PVC

     

    Sonda PTC-S6

    Sonda PTC-S6

    Teplotní sonda typu PTC s rozsahem -30..+80°C. Sonda je vodotěsná s krytím IP67. Průměr sondy je 6mm a délka cca 30mm. Pro připojení slouží kabel s izolací PVC o standardní délce 2m nebo 4m. Sonda je dvouvodičová.

    PTC-S6S-1,5m, Polypropylen

     

    Sonda PTC-S6S

    Sonda PTC-S6S

    Teplotní sonda s rozsahem -50..+110°C. Sonda je vodotěsná s krytím IP68. Průměr sondy je 6mm a délka cca 20mm. Pro připojení slouží kabel se polypropylenovou izolací o standardní délce 1,5m. Lze dodat i v délce 3m. Sonda je dvouvodičová.

    PTC-S6SH-2m, Silikon

    Sonda PTC-S6SH

    Sonda PTC-S6SH

    Teplotní sonda typu PTC s rozsahem -50..+150°C. Sonda je vodotěsná s krytím IP67. Průměr sondy je 6mm a délka cca 40mm. Pro připojení slouží kabel se silikonovou izolací o standardní délce 2m. Sonda je dvouvodičová.

    PTC-S6-RTF

    Sonda PTC-S6-RTF

    Sonda PTC-S6-RTF

    Teplotní sonda typu PTC s rozsahem -30..+50°C. Sonda je určena pro montáž na stěnu interiéru. Pro připojení použijte vhodný kabel např. SYKFY 2×0,5. Sonda je dvouvodičová.

    PTC-S6-KTF

    Sonda PTC-S6-KTF

    Sonda PTC-S6-KTF

    Teplotní sonda typu PTC s rozsahem -30..+50°C. Sonda je určena pro montáž do vzduchotechnických kanálů. Pro připojení použijte vhodný kabel např. SYKFY 2×0,5. Sonda je dvouvodičová.

    PTC-S6-TE

    Sonda PTC-S6-TE

    Sonda PTC-S6-TE

    Teplotní sonda typu PTC s rozsahem -30..+80°C. Sonda je určena pro montáž do exteriéru pro měření venkovní teploty. Pro připojení použijte vhodný kabel např. SYKFY 2×0,5. Sonda je dvouvodičová.

    Příchytka kabelové teplotní sondy

    Příchytka teplotní sondy

    Příchytka teplotní sondy

    Příchytka kabelové teplotní sondy je vhodná pro teplotní sondy s průměrem do 6mm. Je určena k uchycení teplotní sondy k měřenému materiálu.